Volg mijn blog voor hippe en stoere babykleding

Toen ik twee jaar geleden beviel van mijn zoon Max wilde ik hem graag stoer aankleden. Dat was nog wel een behoorlijke zoektocht en daarom wil ik het jullie wat makkelijker maken met deze site!

Over de leukste babykleding merken heb ik aparte pagina’s geschreven, en voor de rest houd ik jullie op de hoogte van mooie acties en kortingscodes op babykleding gebied. Zo krijg je die stoere babykleding ook nog eens een stuk goedkoper..

Mijn favoriete babykleding merken

Zoals gezegd maak ik aparte pagina’s van mijn favoriete stoere babykleding merken. Als ik een nieuw merk tegenkom dat ik stoer en hip vind, dan zal ik die ook zeker extra aandacht geven.

Hieronder mijn top 3 babykleding merken:

1. Vingino
Vingino kinderkleding is erg populair in Nederland, en ook de babykleding van Vingino krijgt steeds meer bekendheid.
>>Lees meer over Vingino babykleding

2. Woezel&Pip
Woezel&Pip staat bij sommigen misschien vooral bekend om hun schattige spulletjes, maar ik vind dat er zeker ook veel stoere stukken in hun babykleding collectie zitten.

3. Dirkje

100% Nederlands en lekker stoer, dat is de babykleding van Dirkje.

Kortingscodes voor babykleding

Het fenomeen ‘kortingscodes’ is overgewaaid uit Amerika en Engeland en het zoeken naar goeie kortingscodes lijkt wel een rage aan het worden hier! Voor degenen die niet bekend zijn met online kortingscodes zal ik het kort uitleggen. Als je online een bestelling plaatst bij een webshop, dan vind je vaak een vakje waar je een kortingscode kunt invoeren. Die codes die je daar invoert worden vaak weggegeven via speciale kortingscode sites en ook ik zal regelmatig dit soort codes verstrekken.

Het mooie is dat je korting direct verrekend wordt en het geeft een heerlijk gevoel als je ergens iets wilt bestellen voor €150 en net voor het afrekenen kan je nog even een extra korting van 15% (dus €22,50) op je bestelling scoren. Dat is snel verdiend natuurlijk, en daar houden we allemaal van..

Speak Your Mind

*