€10,- korting op je bestelling bij Kleertjes

kleertjes kortingscodeElke (aanstaande) moeder heeft vast wel eens van kleertjes.com gehoord of er zelfs iets besteld. Je kunt ook bijna niet om deze webwinkel heen want inmiddels is Kleertjes.com de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s, kinderen en aanstaande moeders in Nederland. Kleertjes.com heeft een zeer uitgebreid assortiment in kinderkleding, kinderschoenen en positiemode, daarnaast kun je er ook terecht voor nachtkleding, ondergoed en leuke accessoires. De webwinkel bestaat inmiddels al 10 jaar en dat brengt uiteraard de nodige kennis en ervaring met zich mee. Je kunt snel, makkelijk en veilig bestellen en de webwinkel is daarbij 24 uur per dag, 7 dagen in de week open. Er zijn ruim 100 verschillende merken te vinden en er komen nog steeds nieuwe merken bij. Naast baby- en kinderkleding verkoopt kleertjes.com sinds 2012 ook positiemode.

De leukste kinderkleding

Kleertjes is ooit begonnen door het aanbieden van overjarige kinderkleding. In 2005 is daar ook de collectie nieuwe kleding bij gekomen. De kleding wordt ten alle tijden tegen een zeer scherpe prijs aangeboden en kun je altijd een uitstekende kwaliteit, snelle verzending en een ouderwets goede service verwachten. Om je te laten zien wat we bedoelen kun je hieronder een aantal super leuke en stoere items vinden die linea recta uit de kleertjes shop komen:
Kleertjes Shirt

Shirt Kleertjes.com

Jas Kleertjes

Kleertjes Jurk

€10 korting in de online shop

Iedereen die zich nu inschrijft voor de kleertjes nieuwsbrief ontvang €10,- aan korting op de volgende bestelling. De kortingscode kun je heel eenvoudig gebruiken. Als je in het bestel overzicht bent zie je halverwege ergens ‘actiekorting’ en ‘vul hier je actiecode in’ staan. Als je de code hier plakt wordt het bedrag gelijk verrekend en is de korting dus meteen zichtbaar. Het voordeel van online bestellen bij Kleertjes.com is dat de bestelling binnen 24 uur wordt bezorgd.

Speak Your Mind

*