Van baby naar peuter tot kleuter naar kind

kinderhelm scooterBaby┬┤s groeien snel en dat is onder meer te merken aan de kleertjes die al snel te klein worden, maar ook aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan de overstap naar het eerste fruithapje of op het moment dat je baby ineens kan staan en daarna al snel de eerste stapjes kan zetten.

Voordat je het weet is je baby dan ineens geen baby meer, maar een echte peuter. Ook de ontwikkeling als peuter gaat weer razendsnel tot ineens de kleuterleeftijd wordt bereikt en voor het eerst naar de basisschool gaat. Dan is opeens het moment gekomen dat je kind naar de basisschool gaat en als dat vlak om de hoek is, dan is dat prima lopend te doen.

Als de school wat verder weg is gelegen, is het wegbrengen op de fiets of in de auto nog een optie. Er is echter nog een mogelijkheid, want als je kind ineens groot genoeg is om achterop de scooter te zitten, dan biedt dat ook weer uitkomst. Zorg er dan wel voor dat je kind goed beschermd is met een Kinderhelm Scooter. Het dragen van een helm is ook voor kinderen die meerijden op de scooter verplicht en biedt bovendien de nodige bescherming.

Speak Your Mind

*