Vingino baby

Vingino babykleding

Stoere, modische en eigenzinnige babykleding vind je bij Vingino. De opvallende details, uitgewerkte modellen en vernieuwende wassingen bepalen elk seizoen het beeld van de Vingino collectie.

Vingino is begin 2001 opgericht in Ermelo door Benny Dekker. Hij heeft het merk vernoemd naar zijn 2 zoons Vinnie en Gino. Het merk is in korte tijd sterk gegroeid en heeft nu vele verkooppunten door heel Nederland. Het merk is snel populair geworden dankzij de goede prijs-kwaliteits verhouding. Vingino is anno 1012 niet alleen populair in Nederland maar is nu ook in het buitenland erg populair: er zijn verkooppunten in maar liefst 11 verschillende landen waar de leuke Vingino babykleding te koop is.

Vingino zet zich in voor kinderen

Vingino laat haar betrokkenheid naar kinderen blijken door zich in te zetten voor kinderen die het minder goed hebben in deze wereld. Dit doen zij door samen te werken met de internationale kinderhulporganisatie SOS Kinderdorpen om er samen voor te zorgen dat kinderen zonder ouders toch kunnen opgroeien in een liefdevol (adoptie)gezin. Elk kind in de wereld verdiend dat namelijk. Vingino helpt door kledingdonaties te doen in verschillende steden over de hele wereld en heeft een tijd terug een speciale flashcollectie gemaakt die was bedoeld om geld op te halen voor SOS Kinderdorpen. Een erg mooi initiatief waarmee je kleding koopt die niet alleen leuk is voor jouw baby in Vingino babykleding, maar waarmee je ook een ander kind gelukkig maakt in de wereld.

Vingino impressie

Hieronder een aantal leuke voorbeelden van kledingstukken uit de Vingino zomercollectie van 2012 voor babies om je een indruk te geven van het Vingino merk. De Kleding uit de Vingino baby collectie zijn lekker vrolijk door het gebruik van veel kleur en bestaat ook uit accessoires als bijvoorbeeld ceintuurs of sjaaltjes voor baby’s. De Vingino baby collectie wordt regelmatig vernieuwd waardoor jouw baby er elk seizoen leuk uit kan zien.

Vingino baby shirtVingino baby shirtVingino baby tshirt
Vingino online verkooppunten

Vingino heeft vele verkooppunten door heel Nederland heen. Je kunt de lijst met het overzicht van alle verkooppunten op de Vingino website terugvinden. Vingino beschikt momenteel niet over een eigen Vingino webshop. Verschillende baby- en kinderkleding webshops voeren het merk gelukkig wel waardoor de Vingino babykleding en Vingino kinderkleding online te koop is. Om je wat speurwerk te besparen vind je hieronder een overzicht van een aantal leuke webshops die het merk voeren. Veel shopplezier!

www.couponmama.nl